Megoldjuk Ön helyett

Könyvelés Visszaélés-bejelentés Oktatás Csalásvizsgálat Adószakértés Könyvszakértés

Visszahívjuk!

Csapatunk

Dr. Jasku Zsolt

ügyvezető

Zsolt 1995-ben szerzett diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodási Kar számvitel szakirányán. 1997-től okleveles könyvvizsgáló, 2008. évben a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szervezéstudományok tudományágban Ph.D. fokozatot szerzett, téziseit a könyvvizsgálat elméleti és módszertani sajátosságaival összefüggésben írta. Zsolt több, mint 20 éves felsőoktatásban eltöltött tapasztalattal rendelkezik, könyvvizsgálati és számviteli témában számos cikk, folyóirat szerzője. Zsolt alapító tagja és elnökhelyettese a Bejegyzett Csalásvizsgálók Szövetsége,  ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) Magyarországi Egyesületének, valamint 2010-től könyvszakértés szakterületen igazságügyi szakértő. Jelenlegi tudományos kutatásai a különböző csalásvizsgálati módszertani technikákhoz kapcsolódnak, s több, vállalati compliance-hez kötődő projektben vesz részt. Zsolt a fogyasztói csalások megelőzése témájában számos alkalommal szerepelt a médiában, s elsődleges célja az emberek, fogyasztók felvilágosítása, oktatása, hogy ne váljanak csalások áldozataivá.

Zsolt - az Etikai Forródrót kapcsán - felelős az ügyfelek dolgozóinak oktatásáért, részt vesz a bejelentések kivizsgálásában, az ügyfél belső ellenőrzési rendszerének átvilágításában, valamint a csalási kockázatok felmérésében és a panaszbejelentéssel és csalásmegelőzéssel összefüggő tanácsadásban. Kiszervezett feladat esetén támogatást, tanácsadást nyújt az ügyfél visszaélés bejelentésekkel kapcsolatos és bejelentéseken túli csalásmegelőzési programjaiban, belső ellenőrzési rendszerének folyamataiban. Zsolt nemzetközileg elismert, az ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) által bejegyzett csalásvizsgáló, magánnyomozó.

Jasku Zsolt Benjámin

IT manager

Zsolti közel 10 éve foglalkozik weboldalak készítésével, fejlesztésével és üzemeltetésével. Oktatási előadások, videók és könyvek szerkesztésében, az ábrák és illusztrációk formába öntésén tevékenyen részt vesz.
Informatikai feladatokat lát el és helpdesk szolgáltatást nyújt az Euro-Konto Kft. ügyfelei részére.

Tarné Varga Ágnes

Könyvelő

Ági 2001-ben végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar, Számvitel szak, vállalkozási szakirányán közgazdászként és mérlegképes könyvelőként. Könyvviteli feladatokat lát el az Euro-Konto Kft. ügyfelei részére.

Balogh Emese

Könyvelő

Emese 2008-ban végzett a Pallas 70 Oktatási kft.-nél Társadalombiztosítási és Bérügyi szakelőadói szakképesítést. Jelenleg a Penta Unió Zrt.-nél végzem a mérlegképes könyvelői tanfolyamot.
Könyvviteli feladatokat lát el az Euro-Konto Kft. ügyfelei részére.

Hájosné Surányi Ildikó

Könyvelő

Ildi a mérlegképes könyvelői végzettségét 2002-ben szerezte a Soter-Line Oktatási Központban. Könyvviteli feladatokat lát el az Euro-Konto Kft. ügyfelei részére.

Kováts Katalin

Könyvelő

Kati a mérlegképes bizonyítványát 1998-ban a Perfekt RT-nél szerezte.
Könyvviteli feladatokat lát el az Euro-Konto Kft. ügyfelei részére.

Szikora Hajnalka

Könyvelő

Hajnalka könyvelési asszisztens, kintlévőség behajtó, számlázási feladatokkal foglalkozik.
Könyvviteli feladatokat lát el az Euro-Konto Kft. ügyfelei részére.

error: Védett tartalom!